laatste week thuis.... - Reisverslag uit Kloosterburen, Nederland van mim92 - WaarBenJij.nu laatste week thuis.... - Reisverslag uit Kloosterburen, Nederland van mim92 - WaarBenJij.nu

laatste week thuis....

Door: mim92

Blijf op de hoogte en volg

12 Juni 2012 | Nederland, Kloosterburen

Hola!!
Welkom op mijn reispagina.
Mijn naam is Kim en ik ben klaar voor een groot nieuw, spannend en uitdagend avontuur.

Komende zondagochtend (6:00 vertrek) vertrek ik naar Spanje samen met mijn ouders. de planning is voor 4 jaar, voor een studie, alleen....

Waarom? Gewoon, omdat het kan.. !!

Het idee is natuurlijk ontzettend gaaf, maar ik had werkelijk geen idee hoe ik dit zou moeten gaan organiseren! na vele nachten wakker liggen, piekeren over wat ik wil gaan doen.. In Groningen studeren, dan zou ik sport en bewegen 4 afmaken en ALO of voeding en dietetiek studeren.. Of going crazy en verhuizen naar Spanje...
Grote beslissing.. uiteindelijk heb ik toch gekozen om mezelf voor de leeuwen te gooien (of stieren.. ;) ) en het idee door te zetten om de studie voeding in Spanje te volgen (nutrición humana y dietética).

Als ik toen had gedacht dat de nachten plafond-staren voorbij waren had ik het mis.
Goed.. IK GA NAAR SPANJE!!
wat moet ik regelen? en HOE ga ik dit regelen????
(inmiddels dikke wallen)
Piekerend heb ik toch een aantal dingen op een rij kunnen zetten van wat ik ga doen

- Waar ga ik studeren?
- Weet ik waar, dan kan ik studiefinanciering aanvragen voor de studie.

Toen ik groen licht kreeg voor studiefinanciering heb ik heel internet afgezocht voor spaanse cursussen. Van de LOI heb ik een spoedcursus gevonden die perfect past bij mijn planning, dan zou ik in de zomer nog in Spanje leren zodat ik de taal zo goed mogelijk onder de knie krijg..

Dus goed bezig met spaans leren. aprendiendo español.. en zoekend naar alle shizzle die ik ga regelen.

- Waar ga ik wonen?
- Hoe wil ik wonen?
- Hoe zoek ik dit?
- Waar ga ik in de zomer spaans leren?
- Hoe zit het met verzekeringen etc?

Wat een geregel, dat is me echt tegen gevallen!

en toen was het ineens 1 mei 11:00.
In de auto, met de hele club op weg naar Brussel airport. 6:00 ging de vlucht dus dat betekende 4:00 inchecken.
De hele nacht opgeweest (Tessie ook..)
om half 4 maar eest een mega-bak starbucks cappuccino met caramel gescoord.

Ik en paps hebben eerder gevlogen, voor de rest (Mama, Mark en Tessa) was het de eerste keer in het vliegtuig, en of deze eerste ervaring leuk of plezierig was, waren de meningen over verdeeld........) Deze week hebben we gezocht naar een geschikt appartementje voor mij. Gelukkig is dit plan geslaagd en ben ik heel erg blij met mijn huissie in het centrum!

En nu.. een jaar later sinds ik het idee kreeg.. kan me bijna niet voorstellen dat het zondag al zo ver is!!!
Deze week druk bezig met alle spullen pakken en zondag of maandag wil ik graag me volgende blog posten!

Tot dan!!

• 12 Juni 2012 - 20:42

Marieke:

Kim! Wat leuk! Zondag al, jeetje dat gaat snel, spannend hoor!! Heel veel plezier en geniet ervan ! xxxx

• 12 Juni 2012 - 20:44

Natasja :

He achternichtje! Wat super dapper van je!! Vier jaar... Een hele tijd. Ik stond bij je vader achter de toonbank. Was ook altijd gezellig hoor!! Geniet van de uitdaging!! Groetjes Natasja ( van Anna)

• 12 Juni 2012 - 20:47

Claina Hegge:

HeKim,

Suerdat ht zondag zover. Wij wensen je heel veel plezier en lezn zeker mee met je verslag!

• 12 Juni 2012 - 20:51

Andrea:

heey kim
    kind wat allemaal spannend ja
    nog ff en dan zit je voor 4 jaar in spanje
    ik wens je heel veel plezier
    en ik hoop dat je veel leert in spanje

meid heel heel suc6jes en ik spreek je snel weer

ik wens je ook een goede vlucht

gr andrea

• 12 Juni 2012 - 21:10

Esther Feras:

Kim...ik wens jou heel veel succes en ook heel veel plezier daar in Spanje...ik ga je blog volgen :-) x esther

• 12 Juni 2012 - 21:18

Astrid :

Ik ga je volgen! Maar morgen eerst samen voetbal kijken haha xxxx

• 12 Juni 2012 - 21:37

Gebiena:

Hoi meisje. . Heel veel plezier,geniet ervan. . Aankomende zondag al wat gaat dat snel.en ik hoe je blog in de gaten. . Ben erg benieuwd.
    Liefs gebiena x

• 13 Juni 2012 - 09:49

Nicky:

Hee Kim,

heel bijzonder en dapper dat je dit gaat doen! waarom ook niet?! ik ga je zeker volgen. ben erg benieuwd hoe je het gaat doen.

heel veel plezier en succes!!

Liefs Nicky