Feliz, triste y MUY nerviosa
Door: mim92
17 Juni 2012 | Nederland, Kloosterburen
Oftewel blij, verdrietig en HEEL nerveus...
Blij omdat, nouja spreekt voor zich ;) IK GA MORGEN HEEN, WHAAAATTTTTT
Verdrietig omdat ik deze week en vooral vandaag van heel veel mensen afscheid heb genomen en dat valt me zwaarder dan verwacht. Tessa heb ik net naar bed gebracht en het doet gewoon zeer om me beste vriendinnetje niet meer elke dag te kunnen zien terwijl we zo close zijn. Gelukkig is het voor mij erger dan voor haar, ze is al blij dat ze vaak een keer naar Alicante kan om lol te trappen bij mij :D
En dan gaat er nog allerlei dingen door je hoofd, het is en blijft een grote stap!!
En dan moet ik nog om me aan te melden bij de school een soort vergelijking/certificaat krijgen van de UNED, een soort tussenstap voor buitenlandse studenten die in Spanje willen studeren. In ieder geval veel gedoe!!! irritant gedoe, het zou niet zo moeilijk moeten zijn, Grrrrr
Maargoed..
Alle spullen zijn gepakt en we zijn klaar voor vertek.
Over 6 uur gaan we al weg met de auto dus om 5 uur wakker worden..
Dag Nederland, dag poep-weer
OP NAAR SPANJEEEEEEEEEEEEEEEEEE
(binnen paar dagen zullen de eerste foto's online staan, hihi)
Hasta prontoooooo
Blij omdat, nouja spreekt voor zich ;) IK GA MORGEN HEEN, WHAAAATTTTTT
Maargoed..
Alle spullen zijn gepakt en we zijn klaar voor vertek.
Over 6 uur gaan we al weg met de auto dus om 5 uur wakker worden..
Dag Nederland, dag poep-weer
OP NAAR SPANJEEEEEEEEEEEEEEEEEE
(binnen paar dagen zullen de eerste foto's online staan, hihi)
Hasta prontoooooo
17 Juni 2012 - 00:25
Irma:
Een hele goeie reis toegewenst meid!
Xx liefs -
17 Juni 2012 - 13:15
Tanja:
Heel veel plezier, Geniet ervan:) XX -
17 Juni 2012 - 15:34
Andrea:
goede reis
en heel veel geluk en plezier -
19 Juni 2012 - 08:17
Saskia:
Hoi Kim, toevallig kwam ik hier terecht! Wat een stap zeg! Maar wil je in iedergeval heel veel plezier en geluk wensen in Spanje! Liefs, Saskia